Yayınlarımız

Vakfımıza ait yayınlara buradan ulaşabilirsiniz.

Güvenin Dergisi

Sağlıklı yaşam dergisi "GÜVENin", Aralık 2019'dan bu yana sağlık alanında hekimler ve sağlık profesyonelleri ile mektup ve röportajlar yayınlamaktadır. Dergimiz hem basılı hem de dijital formatta üç ayda bir yayınlanmaktadır. Özel kuryeler, basılı dergilerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi, Danıştay, Sayıştay, Yargıtay, Bakanlıklar ve kamu kurumları ile birçok kamu sektörü firmasına ulaştırmaktadır. Online dergimize guvenin.com.tr adresinden veya Turkcell Dergilik uygulaması üzerinden ulaşılabilir.

Rasim Küçükel
Uzun İnce Bir Yolda

“Uzun İnce Bir Yolda”, ömrünün 85.yılını idrak etmek gibi ihali bir lutfa erişmiş, bu ömrün atmış yıldan fazlasını ülkesine, milletine hizmet etmeye adamış başarılı bir siyasetçinin; bir aile büyüğünün; Rasim Küçükel Beyefendi’nin özlü bir HAYAT HİKAYESİ.