Güven'in Hikayesi

Güven Ailesi olarak geldiğimiz yeri, döndüğümüz yönü, gittiğimiz yolu unutmak istemiyoruz. Unuttuklarımızı hatırlamak, hatırladıklarımızı anlatmak, Güven’in yolculuğunu aktarmak, ülkemizin sağlıktaki gelişimine ışık tutmak istiyoruz. Bu yüzden, küçük bir çatının devasa bir yapıya dönüşünü ve bu süreçte geçtiği tüm evreleri yansıtan zamanın ruhuna uygun e-tarihçe çalışması gerçekleştiriyoruz. Küçük bir tıp merkezinin, Türkiye’de ve dünyada sözü geçen bir sağlık grubuna dönüşümünü başarı hikayesi olarak nitelendiriyoruz. Güven’in hikayesinin herkes tarafından bilinmesini istiyor, marka olma yolculuğunda heyecanla ilk adımlarını atan kuruluşlara ilham kaynağı olmayı hedefliyoruz. 2021 yılının Ocak ayında başladığımız bu çalışma ile Güven Sağlık Grubunun; 1975 yılından bu yana değişimini, istikrarla büyümesini, öncü olduğu yenilikleri ve imza attığı ilkleri aktaracağız. Bizim için bir ihtiyarın çocukluk anıları kadar kıymetli, bir çocuğun hayalleri kadar değerli bu çalışma ile; Güven’i sonsuza dek yaşatmak için emek verenlere, yitirdiklerimize, yolu Güven ile kesişenlere “selam” edecek; ileride Güven ailesinin bir parçası olacaklara “merhaba” diyeceğiz.