Birleştirilmiş İnterdisipliner Geriatrik Bakım

Güven Sağlık Grubunun yaşlanan nüfusu merkeze alan projeleri, Hemşirelik Direktörlüğümüz bünyesinde yürütülen “Bireyselleştirilmiş İnterdisipliner Geriatrik Bakım” adlı proje ile devam ediyor.

Bu proje ile yatarak tedavi hizmetlerinden yararlanan yaşlı bireylere verilen bakımın kalite ve işlevsellik düzeyini artırmak için “kapsamlı geriatrik değerlendirme ve bakım yaklaşımı” geliştirilmesi hedeflenmektedir. Ayrıca multidisipliner ekip üyelerinin eğitimi ve insan odaklı yaklaşım temel alınarak yaşlı bireylerin ve aile bireylerinin memnuniyetinin artırılması hedeflenmektedir. “Kapsamlı Geriatrik Değerlendirmeye Dayalı Klinik Bakım Modelinin Geliştirilmesi ve Bakım Sonuçlarına Etkisi” projesi kapsamındaki çalışmalar, Güven Çayyolu Sağlıklı Yaşam Kampüsü Klinik Konukevi'ne başvuran 65 yaş ve üstü bireylerle yürütülecektir. . Projenin bileşenleri kapsamlı geriatrik tarama ve değerlendirme, kapsamlı geriatrik değerlendirmeye dayalı bakım modeli geliştirme, multidisipliner ekip eğitimi, kişiselleştirilmiş/insan odaklı bakımdır.