“Ortak Bir Sorun - İki Farklı Kültürel Perspektif” Projesi İçin Amsterdam’daydık!

Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı ile Hollanda Kennisland Vakfı’nın ortaklığında iki ülkedeki yaşlanmayı konu alan, Türkiye ve Avrupa Birliği Arasında Sivil Toplum Diyaloğu Programı kapsamında desteklenen “Ortak Bir Sorun-İki Farklı Kültürel Perspektif” projesi kapsamında; Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı proje ekibi ve Türkiye sivil toplum temsilcilerinden oluşan sekiz kişilik bir çalışma grubu 26 Haziran - 01 Temmuz tarihleri arasında, Amsterdam’a bir çalışma ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret kapsamında her iki ülkenin yaşlanma konusunda yürüttüğü faaliyetler ve proje kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili toplantı ve etkinlikler yapılarak, karşılıklı bilgi paylaşımında bulunuldu.

Sivil toplum kuruluşları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesinin amaçlandığı ziyaret kapsamında; Sarphatihuis, d'Oude Raai ve Flesseman huzurevleri ziyaret edildi, sosyal etkinlikler ve müze ziyaretleri gerçekleştirildi.