GÜVENin dergimizin yeni sayısı yayında...

Güvenin Dergimize göstermiş olduğunuz ilgi için çok teşekkür ederiz. Türkiye’de ilklere imza atan Güven Sağlık Grubu, şimdi de etkileşimli interaktif E-dergisi ile yayın hayatını sürdürecek.

Güven Sağlık Grubu’nun katkısı, Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı’nın vizyonuyla yayın hayatını sürdüren etkileşimli interaktif dergimizin bu sayısında ana temamız çocuklar. Gelişimsel pediatriden çocuklarda aşılamaya, müziğin çocuklar üzerine etkisinden ebeveyn çocuk ilişkisine kadar çocukları ve aileleri ilgilendiren konuları ele aldığımız yeni sayımızı keyifle okumanız dileğiyle.

www.guvenin.com.tr

Güven Hastanesi

Sağlık hizmetleri alanında önemli kuruluşlardan Güven Hastanesi hakkında bilgi almak için tıklayın.

Üyeliklerimiz

Türkiye Üçüncü Sektör Vakfı