GÜVENin dergimizin yeni sayısı yayında...

Siz dokunun Güvenin canlansın. Kapağını açtığınız anda farkı önce görecek, sonra duyacak ve hissedeceksiniz. Türkiye'nin etkileşimli ilk interaktif sağlık dergisi Güvenin “Deprem” sayısıyla sizlerle buluşuyor. 11 ilimizi etkileyen deprem felaketi sonrası yaralarımızı sarmak için ülkece seferber olduğumuz bu günlerde Güvenin Deprem Özel sayısı, deprem öncesinde alınması gereken tedbirlerden deprem anında ve sonrasında hayat kurtaran önlemlere kadar pek çok içeriği uzman kadrosuyla sizlerle buluşturuyor.
Dergimize ulaşmak için ; guvenin.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.