“Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri”ne Başvuru Başladı!

Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri’ne başvurular başladı. Güven Eğitim Sağlık Vakfı’nın 2008 yılından bu yana Türk hekimlerini yüksek nitelikli bilimsel araştırmalara teşvik etmek ve çalışmalarını desteklemek için düzenlediği “Dr. Aysun-Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri” bu sene de sahiplerini bulacak.

Bu yıl 16.’si düzenlenen törende;

Güven Sağlık Grubu Onur Ödülü

En İyi Bilimsel Araştırma Ödülü

Genç Araştırmacı Proje Destek Ödülü

Sağlıkta Dijital Dönüşüm ve Yenilikçi Bakış ödülleri verilecek.

Tıp alanındaki birçok genç araştırmacıyı, yeni çalışmalar yapmaya teşvik eden ödül töreninin detayları ile ilgili bilgi almak ve başvuruda bulunmak için https://guvenvakfi.org/tr/tip-odulleri sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Dr. Aysun - Ahmet Küçükel Tıp Ödülleri”ne başvurular, 21 Şubat 2024 saat 17.00'ye kadar devam edecek.